Megosztás

Érdekes kijelentésre lettem figyelmes. Szakmai tanácsot kértek telefonon. Egyeztettünk, miközben kijelentette a kolléga, hogy minden cementes keverékbe használja valamelyik adalékunkat.

Örültem neki, és megkérdeztem miért. Azt mondta, sokkal könnyebb vele dolgozni. Bármelyik adalék csökkenti a keverővizet, nem repedezik, a megkevert anyag sokáig plasztikus marad, magyarul bedolgozható. Utoljára, de nem utolsó sorban, nagy szilárdságot produkál az adalék. Továbbá nem kell figyelgetni, hogy kiszárad a beton, a malter, a lapragasztó, a hőszigetelő glett, és talán megég, vagy télen épp megfagy. Nagyon sok bajt megold előre.

Főleg akkor jön jól a VIP-REX, amikor a segédmunkás nem tud kétszer ugyan olyan betont keverni. Hatalmas segítség a VIP-REX GÉL, vagy a VIP-REX SF szuperfolyósító. A magnezit padlóbetonozáskor, fűtött aljzatbetonnál pedig nem is vállalja VIP-REX UNI nélkül a munkát.

Elmondása szerint majd fele idő alatt végez a munkával, ha VIP-REX –et használ. Idézem a kijelentését:

„Nem vagyok én rabszolga, hogy feleslegesen kétszer annyit küszködjek!”

Az iparosított építési módot követni kell, azért is, mert az elkészített szerkezetek minősége megkívánja, és ez a mai cementektől, valamint a zsákos anyagoktól nem várható el.

Elgondolkodtató, és érdekes, hogy pont ezért konstruáltuk a termékeinket!

Kisújszállás, 2020.11.16.                                                                       

Farkas Kálmán

viprex logo footer 160x38px 01


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0