Megosztás

Hogyan jelentkezik az előny?

Feltesszük ezt az egyszerű kérdést, amit a kivitelező iparban naponta hallunk. A válasz az, hogy majd minden munkafolyamatban gyorsítja az építkezést. Ezzel nyilván olcsóbbá teszi a keverékképzést, és bedolgozást. Továbbá a következő munkafolyamatot hamarabb el lehet kezdeni. Nem kell utó kezelni, locsolni, nem ég meg, nem baj, ha megfagy, akkor sem károsodik.

 


Mindez mennyibe kerül?

Semennyibe, hisz a beinvesztált VIP-REX adalék ára, már abban megtérül, hogy kevesebb szakmunkást kell foglalkoztatni, a segédmunkás is el tudja végezni a feladatokat.

 

Mit nyújt még ezen túl?

Nagyon egyszerű, kevesebb drága kötőanyagot, cementet ugyanolyan szilárdságnál, például a VIP-REX SF szuperfolyósító adalékolásával. Továbbá a szakemberek tudják, hogy mennyi előnyt nyújt, ha feleződik a víz/cement-tényező, nem lesz semmikor repedezés az elkészült szerkezeten, nagyon erős térfogat keletkezik. Betonnál mindössze maximum köbméterenként 1200-2000 Ft-ba kerül, vakolatoknál fajtánként függően 2500-5000 Ft között. Helyzeti előny már egyből a vakolatnál a két-háromszori felhordás helyett, egyszeri munkafolyamat miatt megtérül. A szellőképesség, a szilárdság, és a száradási gyorsaság pedig többszörös bónusz előnyt biztosít. Széleskörű alkalmazás technikát áttekintve megállapíthatjuk, szinte minden speciális igényt, funkciót a VIP-REX technológiával meg lehet oldani.

 

Összességbe egyértelmű a tény, hogy a gyors olcsó, minőségi beton, és habarcs technológia VIP-REX adalékokkal oldható csak meg! Gondoljon arra, hogy a mai cementek minősége milyen gyenge. Ezek az adalékok régen benne voltak, most hiányoznak belőle! Tartósságot eredményez a VIP-REX termékcsalád, kevesebb a garanciális probléma. Továbbá a VIP-REX-el készül szerkezetek az építőiparban bónusz osztályt jelent.

 

 

 

viprex logo kezdolap 600x120pxKisújszállás, 2018.09.28.

Farkas Kálmán (fejlesztőmérnök)


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0