Megosztás

Cikk megjelenése: 2010. június 7.

Frissítve: 2013. június 19.

 

Tragikus időjárási körülményekre került sor 2010 májusában és 2013 júniusában. Mit is tehetnénk? – vetődik fel a kérdés Van -e megoldás? Nyugodtan mondhatom, hogy van, természetesen az épületeket illetően.
A falazatok átáztak, fizikai lehetetlenség, hogy úgy körbevegyük vízzáró réteggel, hogy rés ne legyen valahol. Az átázás utáni állapot viszont a vakolaton múlik.

 

Milyen a jó minőségű árvízi vakolat, vagy kiváló belvízi vakolat? Sok tulajdonságot lehet befolyásolni a VIP-REX adalék termékcsaláddal. A probléma oka először is az, hogy amikor a meglévő vakolatot régen elkészítették, nem fordítottak gondot a belső szerkezetére. Most már tudja az építőipar is, hogy a mikrokapilláris csövek pozitív hatást keltenek. A kötőanyag és főként cementdús vakolat jó, de az átázás után ez nem száradásképes, nehezen párologtatja ki a vizet.
A VIP-REX vakolatok pontosan erre a problémára nyújtanak megoldást.Gyorsan, salétrommentesen kiszárít, a VIP-REX HAB és a VIP-REX UNI adalékolással készült misungos betonvakolat. Folyamatosan szárazra párologtatja el a vizet a levegőbe. A lélegző vakolatok közül a tudomány mai állása szerint a legkorszerűbb fizikai szerkezeti megoldásokat tartalmazza. Az öblözött kapilláris elvét egyedülállóan valósítja meg. Olcsó és egyszerű megoldás megelőzési és kárelhárítási célból is.

A vakoláshoz szükséges:
a, apró szemű sóder (0 – 4 mm átmérőjű)
b, cement (kohósalak)
c, a VIP-REX termékekből 1 – 2 deciliter.

Így ez a habszivacs vakolat, amely igen erős, a funkcióját maximálisan ellátja. Arról hogy melyik termékünk mire szolgál, tájékozódhat a Termékek menüpontban. Írjon, kérdezzen levélben, vagy a Vendégkönyvben!
Gondoljon a jövőre is, előzze meg a nagyobb károkat VIP-REX termékeinkkel! Ha már sajnálatos módon, árvíz/belvíz károsult lett, ezzel a módszerrel megoldhatja falszárítási gondjait, vagy vízzáró VIP-REX GÉL adalékkal szigetelését is.

Köszönjük, hogy végigolvasta tájékoztatásunkat!

Farkas Kálmán
építészmérnök


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0