Megosztás

2010 május – június hónapokban nem tudott dolgozni az építőipar. Elkéstek, siettek, de az építkezés a hagyományos anyagokkal nem fog a megfelelő ütemben haladni! Miért is?

 

1. Bejön a nagy meleg és muszáj vakolni minden vakolat megég, elkopik a felületen, ezzel garanciális gondokat okozva. Kánikulai adalék van több termékünkben is, így totális biztonságot nyújt a fennálló problémák ellen. Ez az egyik funkció. Az automatikus szilárdulás szabályozásában óriási lehetőségek vannak.
2. Vakolást elkészíteni a megfelelő adalékokkal gyorsabb, mert rögtön az anyag keverését nem közvetlen előtte kell készíteni, hanem lehet tárolni órákig és nem ül ki a víz a tetejére. Nem döglik be a habarcs, hanem friss, plasztikus marad. A talicskába a köztes tárolás már nem gond, a habarcs a szivattyúkat is kíméli.
Gyorsabban vakol az a mester, aki egy rétegben fel tudja vinni azt a vastagságot, ami oda kell. Gyorsabban, szebb felületet lehet simítani.
3. Az elkészítés után gyors száradáson megy át a vakolat, sőt a bevitt építési vizet is rohamos léptekben elpárologtatja a levegőben. A glettelés, festés hamar elkészíthető, hisz nem kell törődni a 28 napos szilárdulási problémával.
4.Az aljzatbetonoknál a vízzáró VIP-REX GÉL-el készített cementpéppel telített beton hamar megszilárdul, nem kell utókezelni és vízszigetelő lemez sem kell a vízzáró aljzat alá. Ezeket az előnyöket bővíti a majdnem földnedves betonból készített aljzat gyors tömöríthetősége és felületi eldolgozhatósága.

Kevesen tudják még a további apróbb előnyöket is: a repedezési hajlam , valamint a felület szívóképességének csökkenése mind előnyt jelent a további munkaműveleteknél.
Összegzés: képes olyan gazdaságosságot eredményezni, amit vétek kihagyni.


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0