Megosztás

Minden kommunikáció élénken azt mondja a médiában, hogy emelkedik az építőipar teljesítménye. Továbbá mind az utolsó negyedév, mind a 2013 év 10% fölötti forgalom-emelkedést mutat!

Erre kérdeznénk, hogy ugyan hol????? Mert mi nem látjuk!

 

Területi képviselőink, céglátogatóink folyamatos tudósítást adnak az ország majd összes TÜZÉP-jéről, festékboltjáról, fürdőszoba szalonokról, padló és kerámia szaküzletekről, és minden építőanyag gyártó telepről, ahol cementes keverékeket képeznek! Ráadásul a közvetlen kivitelező cégeknél is jelentős számban tudjuk a piacot figyelni. Minden helyszíni bemutató alkalmával rákérdezünk a piaci viszonyokra! Íme a VALÓSÁG!

A 10% IGAZ, mint abszolút értékben vett számjegy! Csak az előjele NEGATÍV! Ez itt a probléma! A lakosság pénztelen az építkezésekre, felújításokra. Szegénység van minden vonalon! Néhány kivétel nyílván van. A cégeknél nagy általánosságban gúzsba van kötve a keze a vállalkozásoknak! Bizalom nincs egy szem sem! Mintha várnának valamire! Senki nem beruház! Senki nem fejleszt! Nem bízik a jövőbe! Teljesen mindegy nekik, hogy lesz-e jövőre választás, vagy sem!

Cégszerű hármas védőgyűrűvel veszik közre a tulajdonosok a cégüket! Kitapintottuk a lényeget! És igazuk is van! A jelenlegi gazdasági környezetbe nem is érdemes máshogy cselekedni! A túlélő program mindenhol beindul! Van ahol sikerül, van ahol nem! Ennek eredményeképp sok vállalkozás csődöt mondott. Még ma is csökken az építőipar! Maradandó károsodás is van! Ez a mértékű leépítés után nehéz lesz a szakembereket visszacsábítani! Hígul a szakma kedves Hölgyeim és Uraim! Ki itt a felelős!  NEM TUDNI!

Jön egy új világ! Ez teljesen biztos! Az építőanyag gyártás más irányt kell vegyen! A könnyű, gazdaságos kezelhetőség, beépíthetőség. A hihetetlen jó minőségű termék fog megmaradni a pályán! Már most is kihullott a férgese! Ezután pedig még több halandóság lesz az építőanyag iparba! Semmit nem szabad kivenni a cégekből! Minden tőkét vissza kell fordítani! Nem mindenki teheti meg! Aki eddig nem tartalékolt, most tönkre fog menni! Sok nagy cég is csőd közeli állapotba került. Ezek sajnos most még a kicsik alvállalkozói tőkéjéből él! De nem sokáig! 2014. év a meglepetések éve lesz!

Nem tagadjuk a kollégáimmal, hogy a maratoni futásba nagyon igyekeztünk! Mire szétnéztünk, hát nem láttunk senkit sem előttünk, sem mellettünk, de még mögöttünk is csak jócskán látótávolságon kívül egy-két csont gyenge partizánt! Mi pedig még most kezdünk a SPRINT-be. Jövőre meglepi is lesz bőven! Minden téren! Most, hogy a pályát és az országot csaknem elhagyták a multik, most lehet minőséget építeni! A gazdaságosság lesz a fő szempont a megmaradó építőiparnak! Minden erőnkkel ezt fogjuk szolgálni!

Az a tisztünk és küldetésünk, hogy bebizonyítsuk, a magyar építőipar nem halt meg! Sajnos a külföldi építőipari cégeket olyan mértékben támogatják, hogy a tudatos alvállalkozói sorvasztásnak nehezen tud ellenállni! Mi azért intravénásan segíteni tudunk egy kicsit nekik! Számláz a német és osztrák, a munkát a magyar DROID végzi! Akkor legalább könnyebb dolga legyen a magyar melósnak! Ne szakadjon meg a melótól, és gyorsabban elvégezze a normára fizetős munkát!

Ez a feladatunk a jövőbe, és ez nem kevés! Természetesen ehhez az kell, hogy minden kiló cementbe kerüljön VIP-REX adalék!

 

 


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0