Megosztás

/A recesszió ellenére töretlen!/

Miért is vásárolják töretlenül, szinte ugyanazt a mennyiséget a VIP-REX adalékokból, mint a 2009-ben kezdődő válság évében? Sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban.

Tényekre alapozva írok le néhány olyan körülményt, ami a sikerhez hozzájárult. Az időben és térben változó építőipar, a korábbi 100% teljesítményéhez képest a tizedére csökkent. Igen, kb. 10%-át teljesíti, a korábbi önmagához képest. A szakemberek kivándoroltak, átképezték magukat más pályára, vagy kényszer nyugdíjba mentek!

Utánpótlás, képzés, iskola, majdnem megszűnt. Ami megmaradt, sajnos a tanulói gyenge összetétel miatt színvonaltalan! Senki nem akar jelentkezni pld. kőművesnek, ácsnak, burkolónak, stb! Pedig a kétkezi munka ezután fog felértékelődni! Nem hiszem, hogy az építésvezetőn kívül mindenkinek egyszerű szakképzetlen segédmunkásnak kellene lenni!

Ebben a közegben kellett az elmúlt évek folyamán olyan technikai megoldásokat, módszereket megismertetni, oktatni, hogy értsék is amit csinálnak! Az egyszerű szakszavakat sem értik a fiatal szakemberek. Így mindig az alapoktól kell kezdeni! Roppant nehéz utat jártunk be! Lehetne már egyszer könnyebb dolgunk is.

 

Amikor igazi jó szakemberbe botlunk, az olyan a kollégáimnak, mint amikor a tavaszi napsütés először jelentkezik a hosszú tél után. Ők meg is értik a technológiánk előnyeit! Végül is azért alkottuk meg ezeket az anyagokat, hogy a mesternek könnyebb legyen dolgozni vele! Kinek gyártanánk, ha nem az embereknek és a szakmának! Ne felejtsük, ha egy adalékkal rosszabb dolgozni, mint nélküle, akkor az, rövid úton elfelejtődik! Ha jó kezelni, könnyű vele dolgozni, hamarabb végeznek a munkával, szívesen használják nap, mint nap!

Ehhez egy bemutató keverés kell, itt fizikailag is tapasztalják, milyen a jó beton vagy a habarcs! Fogni kell a kőművesek a kezét, szó szerint! Milyen jó is lenne, ha precízen betartanák azt az 1-2 receptúra szabályt, amitől működik az adalék! Nem kell hozzá diplomásnak lenni, csak lelkiismeretesnek!

Beszélgetéseink, tájékoztatásaink során ott a helyszínen meg kell győzni a szakmát, hogy csak szakszerűen érdemes dolgozni! Ebben rejlik az erőnk! Sok tízezer helyszíni munkaóra, amivel a meggyőzést végeztük az utóbbi másfél évtizedben. Így is fejlődhet a bizalom!

 

Bizonyít a végtermék minősége! Ennek csak az a hátránya, hogy el is kell jutni idáig! Ezért van az a tény, hogy visszatérő törzsfelhasználóink ezrével vannak! Még ha manapság kevés is a munkájuk, akkor is! Nélkülözhetetlenné vált! Az előnyökhöz képest az ára bagatell olcsónak számít! Akkor miért ne használják??? Nem akarnak a nagyobb haszonról lemondani! Ez természetes!

Hírnevet szereztünk! Ez sem mellékes! Nyílván a jó minőség okán! Egymásnak pozitívan nyilatkoznak a szakemberek, akkor teljesen törvényszerű! Folyamatosan meghallgatjuk a kérésüket és ennek szellemében fejlesztjük folyamatosan az adalékainkat! Nyitott szemmel járunk! Azt kell előtérbe helyezni fontossági sorrendbe, amit a piaci szereplők megkívánnak! Hiába gyártanánk egy olyan anyagot, ami mi szerintünk jó, ha a szakmának nincs szüksége rá!!!!!!!

Cementekre panaszkodnak, mert olcsósítanak a cementgyárak gőzerővel!  Ez így van! Én is jó drága alapanyagot hagynám ki a cementekből!!!! Az tuti! És megmagyarázzák, hogy az miért jó! Persze egy-két összetevőnek speciális esetben előnye van. De csupán szűk körben!  A paraméterek a gyakorlatban gyászos eredményeket mutatnak!

 

 

EZT KÜSZÖBÖLJÜK KI A VIP-REX ADALÉKOKKAL!

 

Iparosított építkezés! Igen, ez is egyfajta kihívás! Miért is? Régen nem kellett ilyen gyors ütemmel építkezni!  Volt idő megkötni az alapnak, kiszáradni a falnak, födémnek, vakolatnak. Volt idő locsolni a betont, sőt kivárták a vakolás idejét, hogy hűvös, de nem fagyos őszre, vagy tavaszra essen! Te jó ég! Mikor van itt ilyenre idő! Megeszi a nyereséget a körülményesség! Ha mégis erőltetik, akkor abból nagy baj lehet! Műgyanta festék alatt, ha nem száradt ki a vakolat, abból rögtön nagy baj lehet! Sőt nem biztos, hogy a kilencedik emeleti betont olcsó lehet utókezelni, locsolni, vagy impregnálni szilárdság veszteséget elszenvedve!

Bizalom legelső megnyilvánulása, tetszik a szakmának, hogy nem repedezik a VIP-REX adalékolással készült habarcs és beton! Attraktívnak nevezik azt, hogy az erős cementes anyagok sem repedeznek szélső hőmérséklet viszonyok között! Igen, ugyanis tudjuk az építők néha érdekesen sok alapanyagot használnak fel! Nem egyforma a receptúra! A keverékképzésnek nagy a minőségi szórása! Szeretik, mert kiegyenlítő szerepe van a VIP-REX adalékoknak!

Bizalom azért is kialakult, mert bármely cementes, vagy meszes keverékképzésnél tudunk lényeges és kézzel fogható előnyt produkálni! Akkor miért ne használnának mindenhez VIP-REX adalékot? Mottónk, a következő mondat!

 

MINDEN KILÓ CEMENTBE KELL A VIP-REX!

 

Ha ezt a cement kis és nagykerek is tudnák és népszerűsítenék, biztos mindenki jól járna! Főleg az építőipar és a megrendelők, akiknek készül az objektum és a végtermék! Persze bagatell, hogy a kereskedő is növelheti a forgalmát és a hasznát!

Az utóbbi 40-50 évben ígérgettek annyi hazugságot az építőiparban, hogy a szakma már nem hisz senkinek! Becsapták annyiszor a mestereket, hogy immunissá váltak! Bármi hangzik el, csak mosolyognak! Most pedig jövünk a VIP-REX-szel és állítunk olyanokat, amit még elképzelni sem volt ideje a mesterembereknek!

Pld:     – Egy rétegbe 5cm-t is felvakolhat repedés nélkül misungból!

– Kánikulában sem kell locsolni a betont!

– Vakolni -10 fokban is lehet a nélkül, hogy károsodna!

– Vizes, salétromos falat 100%-kal kiszárít, akár 20-50 évre!

És így tovább, még a földnedves beton eldolgozási rejtelmeiről nem is beszélve! A műkő, járólap ragasztó, polisztirol ragasztó, csempe ragasztó, zsákos keverékek és egyéb speciális keverékképzések meghökkentő előnyeiről hosszan tudnának mesélni a felhasználók!

A bizalom a hidegburkolónál, példának okáért akkor szokott kialakulni, mikor a ragasztót nem kell este sem kidobni és újra kevergetni, amit történetesen reggel kavart be! Ez ám az eredmény! Az, miszerint roppant erőssé és vízhatlanná válik a ragasztó és 30%-ot szaporodik, már teljesen mellékes!

 

Bizalmi kérdésben mindenkinek más a fontos! Más számít egyik embernek, megint más a másiknak!

A VIP-REX termékeknél körültekintő fejlesztés követelményei között mindenki megtalálja azt a tulajdonságot, mely fontos számára!

 

Ne feledjük Önök nélkül nem tudtunk volna ilyen szép eredményeket elérni!

Ezért köszönettel tartozunk a népes felhasználói táborunknak! Azon leszünk, hogy mindenkor megfeleljünk az elvárásaiknak, és a kor kihívásainak!

 CSARNOK2

Tisztelettel:

VIP-REX Kft.

Kisújszállás

Farkas Kálmán  ügyvezető

 

 

 


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0