Megosztás

(Segítség kereskedőknek!)

Néhány gondolatot írok le, mely remélem segítségül fog szolgálni ahhoz, hogy jelentős mennyiségű VIP-REX terméket tudjanak értékesíteni a kiskereskedelmi partnereink. Először is nagyon hasznos lehet, ha a kereskedésekben mind a 4 termékünkről tudják, hogy melyik milyen funkcióra készült.
Ebből adódik, hogy a tüzépeken minden zsák eladott cementhez szervesen kapcsolódik az a tény, hogy növeli a gazdaságosságot a VIP-REX. Legyen ez vakolás, betonozás, csempe és padlólap ragasztás, vagy akár önterülő aljzat készítése.

 

A téli-nyári hőmérsékleti szélsőségek kiküszöbölése már csak bónusz.

Lám a legolcsóbb termékünkről is lehet röviden igen jelentős előnyt a vásárló elé tárni. Így biztosan a VIP-REX terméket fogja választani, hisz nem kerül pénzébe a többlet habarcs miatt. Ugyanígy fel tudnánk sorolni másik három termékünk jellemzőit, melyet kiolvashatnak a „termékek” menüpont részletes technológiai leírásából. Több tüzép ezt a tényt kihasználva igen jelentős mennyiségű VIP-REX terméket tud hetente eladni.
További példaként a festékboltokat említem. Ha egy vásárló vödrös meszet kíván a lakásában alkalmazni, akkor nyílván tisztában van annak előnyeivel és hátrányaival. Rögtön adódik az alkalom, hogy festékboltos ajánlja a MÉSZKENCE termékünket, mellyel olyan minőségű kopásálló és víztaszító meszelést kap, amivel meg lesz elégedve. A vásárló háláját nyílván a festékboltos fogja learatni. Ugyanezt meg lehet tenni minden festő vállalkozó szakemberrel, aki ott vásárol. Megkockáztatom, hogy ingyen is lehet 1 liter terméket jelentősebb összegű vásárláshoz ajándékozni, ezeknek a vállalkozóknak. Ha egyszer kipróbálják és meg lesznek elégedve a végeredménnyel, akkor Önöknek kereskedőknek nyert ügyük van.
Mindenhol a kevés vásárlóra panaszkodnak a kereskedők. Ezen példákon keresztül látszik, hogy minden a szakmaiságon, a jó kereskedő szellemen és az élniakaráson múlik. mindenhol a vásárlót maximálisan tájékoztatni kell a termékek előnyeiről, hátrányairól. Ehhez a felkészültséghez adnak segítséget a VIP-REX KFT területi képviselői, amikor Önöknél kereskedőknél megjelennek és a mind a négy termékünkről rövid tájékoztatót nyújtanak.
Sajnos olyan rohanó világot élünk, hogy a vásárló nem olvassa el a szórólapunkat, sőt még a flakonra írt rövid tájékoztatónkat sem. Éppen ezért van szükség az Önök értékes szakmai segítségére. Ezzel kapcsolatos bármilyen jellegű segítséget megkapnak a honlapon lévő Önökhöz legközelebb álló területi képviselőnktől, melyet a „képviseletek” menüpontból tölthetnek le.
Kívánok Önöknek minél több értékben eladott árut, forgalomélénkülést és üzleti sikert.

Tisztelettel:
Farkas Kálmán ügyvezető igazgató

 


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0