Megosztás

 (VIP-REX nyilatkozat a két ellentétes módszer miatt!)

Számos panasz érkezett cégünkhöz, hogy úgy vállalják a fal utólagos szigetelését egyesek, ha mellette falszárító vakolattal is ellátják. Ez pedig konkrétan csak a VIP-REX lehet. Lévén a ma ismert legnagyobb hatékonyságú pólusos vakolat.

Nyilatkozatunk ezért születet. Elhatárolódunk minden nemű ilyen kreációtól, és áltudományos módszertől. Kérem, hogy alaposan nézzenek utána, mielőtt döntenek, melyikkel szeretnék felújítani az ingatlanukat. Vagy VIP-REX vakolatokat önállóan alkalmazzák, vagy az injektálást! Ajánlom, más pólusos, vagy falszárító vakolatot használjanak. Az injektálásért akkor is vállalni kell a garanciát.

A VIP-REX nem vállalja a garanciát abban az esetben, ha injektálnak!

Ennek oka, egyrészt épületfizikai, kémiai, és több évtizedes tapasztalaton alapszik. Becsületes, körültekintő VIP-REX pólusos vakolással, bármilyen vastagságú, nedvességű, vizes salétromos fal problémája megoldható, hatékonyan, gazdaságosan. Ha az injektálók nem biztosak a dolgukba, akkor a mi garanciánkat ne hívják segítségül. Ezt a jogi problémát szerettük volna ezzel a nyilatkozattal végérvényesen tisztázni! Végül pedig egy cikket kérem, olvassanak el.

Ez alapján döntsenek:  https://viprex.hu/a-fal-injektalas

injektalas 1


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0