Megosztás

A mai időkben a betonozás egyszerű is, de bonyolult is. Házilag betonozni könnyűnek tűnik. A valóságban nem így van. Még az építész szakmának is nehézséget okoz. Vegyük figyelembe, hogy eltűntek az igazi kőművesek, a rutinos építész technikus művezetők, alig van a kivitelezésre szakosodott tapasztalt építész üzemmérnök. Ezért egyszerűség felé kell a betonozást terelni. Ennek jegyében lett kifejleszt VIP-REX termékcsalád. 

Betonozas VIPREX SF szuperfolyositoval kicsi
Nézzük mi is a legnagyobb probléma a betonozáskor. A beton ellensége a feleslegesen sok víz. Azért tesznek bele sokat, hogy el lehessen dolgozni. Senki nem szeret parázs, földnedves betonnal dolgozni. Követelmény a mai időkben, hogy a zsalut szinte tömörítés nélkül töltse ki. Ezt sok vízzel el lehet érni, viszont a kész beton fele szilárdságú is lesz, valamint repedezik, kopik, porlik, nem lesz fagyálló, gyenge minőséget eredményez.
Erre roppant egyszerű megoldás a VIP-REX SF szuperfolyósító. Használata egyszerű, hatékonysága kimagasló, és ami a lényeg kivitelezhetőségre van szabva. Késlelteti a kötés kezdetét, gyorsítja végét. Egyszerűbben fogalmazva, van idő bedolgozni, viszont 24órával később szilárdabb a szokásosnál. Tömörebb, gránitszerű beton keletkezik. Attraktívan erős betont eredményez.

 

49. Betonozni egyszerű 1Használata nagyon olcsó, és többszörösen megtérül. Egyrészt gyorsan el lehet végezni a betonozást, másrészt nagyobb szilárdságot ad. Manapság nélkülözhetetlen a vízszintes betonszerkezetek készítéséhez. Mindennapi használatra gyártva. Sőt kombinálható az egyéb VIP-REX termékekkel.
Így aljzatbeton, fűtött padló, koszorú, szigetelést védő beton, járda, térburkolat, födémbeton, lábazatok, oszlopok, előre gyártott elemeknél kiváló betonozási segítséget ad. Mivel enyhén öntömörödő, és kissé önterülő, ezért csak vízszintes szerkezetek készítésére alkalmas.
Pld. nem oldható meg 2%-nál nagyobb lejtésű rámpabetonozás, vagy vakolás. Erre van más megoldás VIP-REX technológián belül is.
Összefoglalva, manapság a betonozás némi odafigyeléssel könnyen kivitelezhető. Csupán az ajánlott receptúrát kell betartani, és már borítékolható a siker, mind a házi kivitelezésnél, mind az ipari szférában.

viprex logo kezdolap 600x120pxKisújszállás, 2017.10.18. 

Farkas Kálmán 
VIP-REX Kft.


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0