Megosztás

A VIP-REX képviseletei és tanácsadói felmérések szerint jelenleg oda jutottunk, hogy pályaválasztók az építőipart nagyjából segédmunkának nézi. Mint a droidok elvégzik az emberek az egyszerű munkát. Szerintük, mint szalag mellett dolgozók, úgy végzik a munkát, a kőművesek, állványozók, ácsok, villanyszerelők. Ez borzasztó szomorú!
Egyben ijesztő is, hogy ezt a gondolkodásmódot sugallja a családi neveltetés!
„Csak nem lehetsz kétkezi munkás fiam?” 
Még a művezetők igen széleskörű építész technikusi munkáját is lebecsmérlik a fiatalok. Szerintük nem kell hozzá tudás és semmi, bárki el tudja végezni. Iskolát kitanulni ezért felesleges.
Tegyük szívükre a kezünk, melyik szülő álmodik arról, hogy építőipari burkoló legyen a fia? Közben nem is gondolja, hogy pimaszul rengeteg pénzt keres. Persze csak az, aki valóban érti a szakma összes fortélyát, és rutinosan gyors. Ennek ellenére nincs jó szakember ellátottság az országba! Le kell vonni a következtetéseket.

Olyan anyagokat kell gyártani, hogy ne kelljen érteni hozzá. Nem hozzá értő emberek is tudjanak vele dolgozni. Használata a primitívségen alapuljon. Az elmúlt évtizedbe tönkre lett téve az emberek építkezési kedve. Főleg az anyagi kilátástalanság! Nem normális, aki hozzáfog egy építkezéshez. Még akkor is, ha hitelt nem kell neki hozzá felvenni. Mert mindenhol becsapják a felhígult építőiparunkba.
Így simán háromszorosába kerül az építkezés, és egy rossz minőségi házhoz jut a befektető.
Az építőiparban sajnos ez csak 5-10 év múlva derül ki.
Ha tudná a tulaj, hogy milyen betont, habarcsot, csemperagasztót, szigetelést használtak az épülő házánál, rögtön felakasztaná magát. Mi nap-mint-nap ezzel találkozunk. A minél olcsóbban minél többet csalni a feladat ma! Senki nem kivétel ezzel találkozunk. Bármilyen neves drága lakópark házai is ECO cementből van, amit ugye minden szakember tud, hogy nem minőségi. Nem a jövőt építik vele! Ha egy 2-es erősségű földmozgás lenne, akkor majdnem minden új lakás összeomlana szilárdsági gondok miatt! 

50. cikkMi a megoldás?
A szakember hiány tartós lesz. Soká nevelünk ki újabb szakmunkás generációt. Akkor pedig, olyan spéci, egyszerű anyagokat, és hozzá adalékokat kell gyártani, amit az óvodás is fel tud dolgozni. Ezért készültek a funkciónkénti adalékok, hogy minden szerkezet készítésénél segítsen a betonozásba, a vakolásba, csempe, padlólap ragasztásba, stb.-stb. Igazi speciális és különleges VIP-REX termékcsalád, észrevétlenül munkakönnyítő adalék lett. Vakolás könnyítők, betonozás segítők, stb. A siker lényege, hogy nem kell nagyon érteni az építőiparhoz, csupán betartani a technikai utasítást. Például a betont nem lehet elrontani, és túl hígra kavarni, hogy elporladjon, mert a VIP-REX SF szuperfolyósítóval fele vízzel is önthető, vagy folyós állagú. Lusta ember is be tudja dolgozni. Tehát majd automatikusan kitölti a kizsaluzott szerkezetet, szinte tömörítés nélkül, felülete pedig majdnem önterülő.
Így spórolható a cementtel, a munkaidővel, mert ugye melós az nem nagyon van, és drága! A normaidő leszorítása manapság sokkal olcsóbbá teszi az építőipari munkákat. Ezért adjuk a segítséget a VIP-REX termékekkel az építőipar minden keverék képzési fázisához. Hatékonyságunk bármely habarcsnál, betonnál, járólap, csempe ragasztónál, igen sok segítséget nyújt. Manapság ilyen cement minőségeknél igaz a kőművesek mondása: 

„VIP-REX NÉLKÜL LEHET DOLGOZNI, DE NEM ÉRDEMES!”

Mind ezekhez úgy járulunk hozzá, hogy a magyar emberre szabott egyszerű készítési technikával lehessen dolgozni. Utoljára, de nem utolsó sorban, olcsó legyen, megérje használni. Arra kell figyelni, hogy a ára meghozza a minőséget, plusz a rövid gondtalan munkavégzés is haszonnal járjon. Célunk, hogy szeresse az anyag tulajdonságait, kezelhetőségét az, aki vele dolgozik. Ez manapság újdonság. Például minden egyéb más szuperfolyósító adalékszer azért nem terjedt el magyarországi viszonylatban, mert ragad a szerszámokhoz, terüléshez sok idő kell, és 5perc alatt beleköt a talicskába, ráköt a dolgozó emberek szerszámaira. Hagyomanyos betonozas kicsi
Ebben is jobb a VIP-REX, mert hőmérséklettől függően akár egy óra is rendelkezésre áll a bedolgozhatóságra. Ezért is tapasztaljuk azt, hogy aki egyszer kipróbálta a VIP-REX adalékokat, nem tud leszokni róla. Olyan mint a narkotikumok, csak pozitív értelembe! 

Köszönöm eddigi figyelmét! 

viprex logo kezdolap 600x120pxKisújszállás, 2017.11.20. 
Farkas Kálmán
(fejlesztőmérnök)


Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0