× KEZDŐLAP TERMÉKEK FORGALMAZÓINK KÉPVISELETEINK BLOG KAPCSOLAT VENDÉGKÖNYV Karrier

49. Betonozni egyszerű


A mai időkben a betonozás egyszerű is, de bonyolult is. Házilag betonozni könnyűnek tűnik. A valóságban nem így van. Még az építész szakmának is nehézséget okoz. Vegyük figyelembe, hogy eltűntek az igazi kőművesek, a rutinos építész technikus művezetők, alig van a kivitelezésre szakosodott tapasztalt építész üzemmérnök. Ezért egyszerűség felé kell a betonozást terelni. Ennek jegyében lett kifejleszt VIP-REX termékcsalád. 

Betonozas VIPREX SF szuperfolyositoval kicsi
Nézzük mi is a legnagyobb probléma a betonozáskor. A beton ellensége a feleslegesen sok víz. Azért tesznek bele sokat, hogy el lehessen dolgozni. Senki nem szeret parázs, földnedves betonnal dolgozni. Követelmény a mai időkben, hogy a zsalut szinte tömörítés nélkül töltse ki. Ezt sok vízzel el lehet érni, viszont a kész beton fele szilárdságú is lesz, valamint repedezik, kopik, porlik, nem lesz fagyálló, gyenge minőséget eredményez.
Erre roppant egyszerű megoldás a VIP-REX SF szuperfolyósító. Használata egyszerű, hatékonysága kimagasló, és ami a lényeg kivitelezhetőségre van szabva. Késlelteti a kötés kezdetét, gyorsítja végét. Egyszerűbben fogalmazva, van idő bedolgozni, viszont 24órával később szilárdabb a szokásosnál. Tömörebb, gránitszerű beton keletkezik. Attraktívan erős betont eredményez.

Használata nagyon olcsó, és többszörösen megtérül. Egyrészt gyorsan el lehet végezni a betonozást, másrészt nagyobb szilárdságot ad. Manapság nélkülözhetetlen a vízszintes betonszerkezetek készítéséhez. Mindennapi használatra gyártva. Sőt kombinálható az egyéb VIP-REX termékekkel.
Így aljzatbeton, fűtött padló, koszorú, szigetelést védő beton, járda, térburkolat, födémbeton, lábazatok, oszlopok, előre gyártott elemeknél kiváló betonozási segítséget ad. Mivel enyhén öntömörödő, és kissé önterülő, ezért csak vízszintes szerkezetek készítésére alkalmas.
Pld. nem oldható meg 2%-nál nagyobb lejtésű rámpabetonozás, vagy vakolás. Erre van más megoldás VIP-REX technológián belül is.
Összefoglalva, manapság a betonozás némi odafigyeléssel könnyen kivitelezhető. Csupán az ajánlott receptúrát kell betartani, és már borítékolható a siker, mind a házi kivitelezésnél, mind az ipari szférában.

 

 

Kisújszállás, 2017.10.18. 

Farkas Kálmán 
VIP-REX Kft.

Megosztás

360

A HÉTEN

878

A HÓNAPBAN

1 452 476

ÖSSZESEN
Bármilyen építőipari cementes keverék minőségképző, bedolgozást könnyítő adalékszere! Célunk: alacsony energia felhasználással, gyorsan, csúcsmnőséget előállítani!

Kapcsolat

+36 (59) 321 436
+36 (20) 9420 643
viprex[kukac]enternet.hu
5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a

Kapcsolat+36 (59) 321 436
+36 (20) 9420 643
viprex@enternet.hu
5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a

A honlapot a Creative Sales Consulting készítette.